L'Open Girona BTT ha tornat a passar per Castell d'Aro

La Vall de la Coma de Castell d'Aro ha sigut le'scenari de la segona prova puntuable de l'Open Girona de bicicleta de muntanya. Aquest circuit de BTT té un total de 5 curses i la de Castell d'Aro ha estat la segona. Hi han participat uns 130 ciclistes de diferents categories, de prebenjamins, a partir de 6 anys fins a Master 60 amb ciclistes que tenen gairebé 70 anys.

L'organitzador de la prova ha estat el Club Ciclista Platja d'Aro que va preparar un total de 3 circuits adaptats a les diferents categories, també els més petits que puntuaven per la Kids Cup Girona.

El guanyador absolut va ser Eloi Batllori que competia a Master 30 i que va completar la prova amb 1 hora, 12 minuts i 17 segons. Només 20 segons més tard va acabar Arnau Rota en Master 40. La primera noia en creuar la línia d'arribada després de completar les 5 voltes va ser Laura Terradas amb hora i mitja.