L'Ajuntament vol tallar el clavegueram al xalet del Golfet

Palafrugell

Data: 27/02/2019

INTERVÉ: Jaume Palahí, regidor d'Urbanisme de Palafrugell

A l'Ajuntament de Palafrugell no li tremolarà el pols i si no s'ha resolt judicialment l'obra del xalet del Golfet a Calella de Palafrugell abans de l'estiu li tallaran el calvegueram. L'obra denunciada ja l'any 2016 està acabada i tot i que no s'ha donat mai la llicència de primera ocupació es va connectar la casa al clavegueram i sembla que podria estar ocupada. A l'espera que judicialment es resolgui el conflicte l'Ajuntament ha fet un requeriment als propietaris.

L'agost de 2016 l'associació recentment constituïda Salvem el Golfet presentava una denúncia urbanística a l'Ajuntament de Palafrugell, acompanyada de 2.000 signatures, que anirien seguits de la interposició d'un recurs contenciós administratiu al Jutjat Contenciós de Girona i una denúncia a la Fiscalia Provincial de Girona, tots dos el febrer de 2017. Tot plegat després d'observar que nombroses normatives urbanístiques no se seguien. També la Generalitat va sancionar els promotors per dos murs aixecats sense llicència.

La darerra acció dels denunciants va ser presentar un contenciós contra el Servei de Costes el passat setembre per exigir una revisió de la zona maritimoterrestre per delimitar què és o no espai públic i es pugui replantejar la legalitat de la construcció. El govern municipal ha assegurat que acataran el que dicti el jutge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política