Concentracions davant dels ajuntaments per donar suport a la vaga

INTERVÉ: Carles Puig, portaveu de la CUP a la Bisbal d'Empordà

Centenars de persones s'han concentrat aquest dijous al migdia davant dels ajuntaments dels pobles i ciutats del Baix Empordà per donar suport a la vaga general. A la Bisbal d'Empordà l'Ajuntament ha posat totes les facilitats perquè qui ho desitgés es pogués manifestar, concentrar i reivindicar aquesta aturada de país que tot i excusar-se amb reclamacions laborals ha tingut un clar missatge a favor del dret a l'autodeterminació.

A la capital del Baix Empordà alguns veïns ja s'han trobat al mati davant de la casa de la vila per seguir en directe les declaracions del judici sobre el referèndum de l'1 d'octubre. S'ha preparat una pantalla i des d'aquest punt se seguien les declaracions de la jornada.

A ells s'hi han anat sumant veïns fins omplir la plaça. Puntualment a les 12h del migdia s'ha llegit el manifest de la vaga general del 21 de febrer proposat per la Intersindical, el sindicat convocant de la vaga.

Aplaudiments i un cant de germanor de l'himne dels Segadors per emplaçar a tots els bisbalencs a la concentració massiva que s'ha fet posteriorment a les 6 de la tarda davant l'estació del tren de Girona.

Concentracions com la de la Bisbal s'han repetit a la majoria dels pobles i ciutats del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política