El Bisbal Bàsquet supera al SESE i es manté invicte al Pavelló Vell

Victòria contundent del Sol Gironès Bisbal Bàsquet contra el SESE per 91-71. Els de Carles Rofes han fet un partit molt seriós en atac i defensa, cosa que els ha permès marxar al descans amb 21 punts de diferència. Els bisbalencs són líders en solitari a Lliga EBA amb 13 victòries i una derrota. Són conscients que lluitar per l'ascens implica no poder fallar i, en això, el Pavelló Vell hi juga un paper clau. Per ara, tots els partits com a locals han estat victòries, un factor que demostra la solidesa de l'equip amb el factor pista.

Gran partit del Bisbal Bàsquet davant el SESE de Santa Eulàlia amb victòria per 91-71. Els bisbalencs no han donat cap opció as rivals i el parcial de 14-5 en els primers cinc minuts ha anticipat el domini dels baix-empordanesos. Els barcelonins no han sabut trencar la defensa local i el bon encert ofensiu dels locals ha permès als de Carles Rofes acabar el primer quart amb un 26-11.

A partir d'aquí, la diferència ha anat en augment. Els  bisbalencs han mantingut l'encert exterior i han augmentat l'avantatge. El SESE ha millorat de cara cistella, però s'han vist superats en el joc interior. Al descans, 49-28 amb un Pavelló Vell que ha gaudit del joc dels seus.

Els últims dos quarts han estat de control del Bisbal Bàsquet que ha gestionat el marcador i també la plantilla amb moltes rotacions. Al tercer quart s'ha arribat als 35 punts de diferència, però en l'últim tram de partit els visitants han pogut retallar distàncies.

Un triomf important per passar pàgina de la derrota davant el Mollet.

L'últim període ha permès al tècnic visitant guanyar bones sensacions de cara la resta de la segona volta.

La pròxima setmana, el Bisbal Bàsquet viatjarà a Saragossa per enfrontar-se a l'Azulejos Moncayo CBZ.