Atlètic Bisbalenc i Palamós CF s'enfronten en un amistós de pretemporada (1-2)

Atlètic Bisbalenc i Palamós CF han disputat un amistós de pretemporada. Els palamosins han aconseguit el primer triomf en el seu segon partit, mentre que pels de la Bisbal aquest ha estat el primer duel de la nova temporada. Els dos entrenadors han coincidit que el més important és començar a agafar ritme de joc de cara l'inici de lliga.

El Palamós CF ha disputat el seu segon partit de pretemporada davant l'Atlètic Bisbalenc. Els d'Àlex Redondo s'han imposat per 1-2 en un partit on, més enllà del resultat, l'objectiu ha estat agafar ritme de competició per l'inici de lliga. Els dos gols palamosins els ha marcat Izan en el primer quart d'hora de partit, mentre que el gol dels bisbalencs ha arribat al tram final de l'enfrontament.

La primera meitat ha estat de domini visitant, mentre que els de la Bisbal d'Empordà han gaudit de millors ocasions en els segons 45 minuts. Un partit que ha servit perquè les noves plantilles comencin a guanyar rodatge.

L'objectiu d'Álex Redondo durant els deu partits de pretemporada és repartir minuts a parts iguals entre els jugadors. També han augmentat el nombre d'entrenaments les primeres setmanes i aniran disminuint la càrrega de treball.

Per l'Atlètic Bisbalenc, aquest ha estat el primer test de pretemporada. Jugar contra un rival de dues categories superiors els ha permès començar a treballar els aspectes defensius.

Aquest cap de setmana, el Palamós també ha disputat un amistós contra el Palafrugell i n'hi queden set més abans de debutar a Lliga Elit davant el Rubí. Pel que fa als bisbalencs, ells tenen cinc partits més abans de l'inici de la Segona Catalana davant el Calonge.