El Palamós CF goleja al Sants i surt de la zona de descens

Palamós

Data: 14/04/2024

Gran triomf del Palamós CF davant la UE Sants. El degà ha golejat 5-1 als barcelonins gràcies al doblet de Mercader i els gols d'Izan, Antequera i Acosta. L'equip de Salamero ha marxat al descans 1-0, però ha vist com els visitants empataven només començar la segona meitat. Al minut 62', els palamosins han fet el segon i han aprofitat les transicions per ampliar el resultat. Una victòria important perquè els permet sortir del descens i perquè fa que el gol average davant el Sants els sigui favorable.

Victòria contundent del Palamós CF davant la UE Sants. El partit ha començat intens. Marwane ha tret una bona mà i Izan ha xutat creuat fregant el pal. A la mitja hora de joc, Izan no ha fallat per posar l'1-0. A la segona meitat el Sants ha apretat i un mal rebuig a la frontal ha permès a Cristian empatar el partit.

Al 62' una gran jugada d'Antequera ha tornat a avançar als palamosins, que han sabut trobar espais amb les transicions. Vuit minuts després, el mateix Antequera ha habilitat a Mercader perquè el "7" palamosí fes el tercer. En els últims 10 minuts els barcelonins s'han desconnectat i l'equip de Salamero ha fet sang. Mercader ha driblat el porter per fer el quart i Genís ha assistit a Rubén, que ha tancat la golajada.

Una victòria que permet al Palamós sortir del descens i afrontar les últimes cinc jornades amb optimisme.

Qui surt tocat és el Sants, que no ha sabut reaccionar amb el marcador en contra.

Ara resten cinc jornades claus per certificar la salvació. La primera el pròxim diumenge a Valls.