El Barça passa com un tanc per sobre el Seagull i arriba a la final de la Copa Catalunya

Palamós

Data: 23/08/2019

Intervenen: Lluís Cortés, entrenador del FC Barcelona; Jordi Ferrón, entrenador del Seagull Badalona

El Barça va passar per sobre del Seagull Badalona com un tanc panzer amb 5-1 al marcador. Les dones de Lluís Cortés no van donar opció a un rival coratjós però que va sucumbir davant la qualitat de les blaugrana.

Les vigents subcampiones d'Europa van avançar-se al marcador al minut cinc amb un gol d'Alèxia Putelles, que va fer un retall en rebre una assistència i no va fallar davant Laia Garcia.

Havent deixat clara la seva superioritat el Barça no es va relaxar i va anar a sentenciar el partit. Una ordenada i directora del joc Aitana Bonmatí va posar el 2-0 al marcador al minut 12 arribant des del darrere i rematant una passada de la mort.

A partir d'aquí el Barça es va llançar amb tromba contra la porteria badalonina amb un atac i gol que va tenir premi el minut 22 obra de Marta Torrejón, que va rematar un rebuig de la defensa micaco.

La quarta diana del partit va ser obra altre cop de la capitana Alèxia Putellas amb un xut ras a l'esquerra de Garcia des de fora l'àrea.

Cortés,enfadat amb la desconnexió blaugrana

Tot i la pallissa blaugrana les dones de Ferrón van seguir apretant i el gol de l'honor va arribar després d'una jugada d'equip obra d'Esther Solà. Un gol que va fer enfadar de valent el tècnic blaugrana molest amb el que va considerar desconnexió de les seves jugadores després del 4-0
TOTAL LLUÍS CORTÉS, ENTENADOR DEL BARÇA
A la represa el partit ja no tenia cap història i el ritme de joc va baixar. El Barça es va dedicar a tocar tot i que el Seagull va seguir intentant mossegar la porteria rival. Abans d'acabar el partit les blaugrana encara van tenir temps de fer un altre gol a través de les botes d'Oshola a porteria buida.
TOTAL JORDI FERRÓN, ENTRENADOR DEL SEAGULL
Amb aquesta vistòria el Barça arriba a la seva catorzena final i optarà a guanyar el seu nové títol, el sisè de manera consecutiva.