Juli Fernández presenta 15 propostes de govern per aplicar "l'endemà de les eleccions"

Palafrugell

Data: 07/05/2019

Intervé: Juli Fernández, alcaldable del PSC a Palafrugell 

L'atenció a les persones, l'activitat econòmica, la sostenibilitat, la mobilitat i la millora dels serveis públics. Aquestes són les potes del programa electoral per Palafrugell del Partit Socialista de Juli Fernández, que aquest dilluns va presentar 15 accions en diferents àmbits per començar a governar l'endemà mateix de guanyar les eleccions i basades en l'experiència de la feina feta durant 6 anys a l'alcaldia.  

Les prioritats d'un govern dels socialistes passarien per la creació d’una ocupació de qualitat, la millora de la mobilitat tant pel que fa al transport públic com la creació de més aparcaments, l’atenció a la gent gran, fer habitatge públic social per joves i famílies amb poc recursos, el foment de l’activitat econòmica o l' ampliació de nous espais esportius com el circuit ciclista i un nou pavelló. 


Horitzó 2030

Totes aquestes propostes estan enfocades a planejar el Palafrugell del futur amb un horitzó 2030. 

Juli Fernández s'ha compromès a millorar la gestió econòmica de l'actual govern i tornar a la rigorositat de la seva etapa com a alcalde, en què es van invertir 4 milions d'euros anuals a la vila sense pujar impostos ni incrementar l'endeutament. 

   

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política