Platja d'Aro aprova per unanimitat el nou contracte d'escombraries pels pròxims deu anys

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El ple de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró ha aprovat per unanimitat en la sessió celebrada aquest dimecres el nou contracte de recollida de residus sòlids urbans, neteja viària, neteja de platges i gestió i explotació de la Deixalleria de Castell-Platja d’Aro per als pròxims 10 anys que tindrà un cost total de 59,6 milions d'euros.

El consistori va rebre tres propostes, de FCC Mediambiente SAU, Urbaser SA i GBI Servei. L'última ha obtingut la puntuació més elevada i queda així com l'adjudicatària de la concessió. 

El contracte està previst que entri en vigor el dia 1 de gener. En els següents sis mesos la nova concessionària renovarà la maquinària i contenidors, i incorporarà 18 nous treballadors. Es vetllarà perquè els nous vehicles de recollida de residus siguin elèctrics, i per tant, més silenciosos.

Pel que fa als contenidors, en els mesos vinents se'n renovaran la totalitat, i així serà cada cinc anys. Per tal de no saturar-los, la recollida en el sector de la restauració i comerç es farà dues vegades al dia. I pel que fa a la zona de l'avinguda comercial fins al passeig marítim, es retiraran cada dia, col·locant-los únicament des de les vuit del vespre a les sis del matí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política