Xevi Font torna a ser el cap de llista de Compromís per La Bisbal

INTERVÉ: Xavi Font, cap de llista; David Bonvehi, president del PDeCAT

Xevi Font torna a ser el cap de llista de Compromís per La Bisbal, amb la diferència que en aquestes eleccions es presenten conjuntament amb el Partit Demòcrata sota en nom Compromís per La Bisbal - Junts per Catalunya.

Aquest fet ve arrel de la signatura de col·laboració que van acordar el juliol del 2017, en que es comprometien a presentar-se en coalició a les eleccions municipals del 2019. El document referma la voluntat del PDeCAT i de Compromís de treballar conjuntament en el proper mandat.

El grup de Compromís es va crear el 2015 per militants convergents i per independents després que la direcció de l’antiga Convergència optés per presentar-se com a CiU, fent costat a Unió. El grup es va presentar amb la finalitat de treballar per la bisbal i pels bisbalencs i creuen que el programa de llavors només necessita uns petits retocs.

Cati Vilà i Núria Cassanyes continuaran a la llista acompanyant a Xevi Font.

Aquesta ha estat la primera presentació a nivell de municipis de Junts per Catalunya al Baix Empordà, i ha comptat amb la presencia del president del PDeCAT, David Bonvehi, i el president de Compromís per La Bisbal, Joan Vila-Clara.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política