Dolors Subirana, cap de llista de Més Opicions per Ullà a les próximes eleccions municipal

Dolors Subirana, cap de llista de Més Opicions per Ullà a les próximes eleccions municipal
Ullà

Data: 25/04/2023

El passat dissabte 22 d'abril de 2023, va tenir lloc a la Casa de Cultura Sant Andreu d'Ullà la presentació de la Candidatura de Dolors Subirana per les pròximes eleccions municipals.

En aquest acte, van acompanyar la candidata els membres de la llista, alguns representants comarcals i candidats a l'alcaldia de diferents municipis i un bon grup de veïnes i veïns d'Ullà.

Subirana no és el primer cop que es presenta com a candidata a l'Alcaldia d'Ullà, recordem que a les passades eleccions el grup MOU, Més Opcions per Ullà, va obtenir uns resultats molt ajustats i ha comptat durant aquesta legislatura amb 4 regidors a l'oposició.

"Després de 4 anys a l'oposició, estem més convençuts que mai que Ullà necessita un canvi, per això no hem dubtat ni un moment a tornar-nos a presentar", ha declarat la candidata durant el discurs de la seva presentació.

"Volem treballar i apostar per les persones, la cultura, la sanitat, l'educació, la sostenibilitat, la indústria, l'agricultura, el comerç i l'urbanisme, però especialment en la comunicació i transparència de la gestió municipal", ha recordat també durant l'acte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política