El vaixell Astral explica la crisi humanitària del Mediterrani a Palamós

Palamós

Data: 05/12/2017

L'Astral de Proactiva Open Arms ha rescatat més de 15.000 refugiats a la deriva i fins aquest dissabte estarà atracat a Palamós per explicar de la mà dels seus voluntaris la duresa de la crisi humanitària que es viu al Mediterrani. 

Ho fa en el marc d'una campanya de sensibilització que es portarà a terme en 8 ports catalans i que estarà oberta tant a les escoles com a la resta de visitants. Aquest dimarts al matí han estat alumnes de 6è de primària els qui han trepitjat el vaixell i han descobert el drama dels refugiats, que fugen de la guerra, del tràfic de persones i malauradament també d'una mort que des de l'Astral treballen per evitar.

A banda del rescat, qüestions com la comunicació o la sensibilització són essencials per l'ONG Proactiva Open Arms per sumar adeptes a la causa i forçar a actuar a una Unió Europea que creuen que no ha estat a l'alçada. 

Els ciutadans que ho desitgin podran visitar l'Astral de manera gratuïta i acompanyats d’un guia de 10 a 13 h i de 16.30 a 20 h de la tarda fins aquest dissabte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política