ERC inicia accions parlamentàries per aturar les llicències per pescar corall vermell

Begur

Data: 30/04/2018

Representants polítics d'Esquerra Republicana de l'Alt i el Baix Empordà, la Selva i el Maresme s'han trobat aquets dilluns al cap de Begur per mostrar el rebuig al decret emès per la Secretaria General de Pesca del Ministeri d'Agricultura i Medi Ambient i que atorga 12 noves llicències per capturar corall vermell entre Begur i Arenys de Mar. Als alcaldes i regidors republicans els han acompanyat la diputada Mònica Palacín i la senedora Elisenda Pérez. Des del Parlament estan treballant ja en una moció que Esquerra presentarà als Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions a l'espera que es formi govern a la Generalitat i es convoqui la primera comissió de Medi Ambient.

Des de Madrid han explicat que ja s'han presentat una bateria de preguntes que el govern espanyol ha de respondre, també han demanat la compareixença de la vicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáez de Santamaria i finalment han presentat esmenes als pressupostos generals de l'Estat.

Des del món local confien que la feina supramunicipal per aturar la captura de corall a la Costa Brava tingui conseqüències positives i recorden que el govern espanyol ha obviat tots els informes d'experts internacionals que afirmen que el corall vermell està en perill d'extinció.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política