Torra assegura que seguirà al detall la investigació per les pintades de Verges

Verges

Data: 09/11/2018

INTERVÉ: Ignasi Sabater, alcalde de Verges / Quim Torra, president de la Generalitat

El president de la Generalitat Quim Torra ha estat aquest divendres a Verges per mostrar el seu suport al govern local després de les pintades amb connotacions feixistes amb les que es va despertar la població aquest dimecres.

El president ha volgut ser a Verges per donar ple suport a l'alcalde del municipi i a tots els seus ciutadans després del nou atac que han patit. Fa un parell de dies, Verges va llevar-se amb pintades on hi havien insults homòfobs al President de la Generalitat Quim Torra, l'expresident cessat pel 155 i a l'exili Carles Puigdemont, amenaces als CDRs i visques a la Guàrdia Civil. Inclús han pintat les pancartes que reclamen un Institut-Escola Nou. 

Torra s'ha reunit amb l'alcalde i els demés regidors de l'Ajuntament on han pogut parlar sobre el succeït. Ignasi Sabater li ha explicat que les mostres de suport davant els fets han vingut de tot arreu i li ha agraït la visita en moments com aquest.


El president Torra ha donat força al govern local i els seus ciutadans, molts dels quals l'esperaven a la porta de l'Ajuntament per saludar-lo, i els ha convidat a no desviar-se d'aquesta plena determinació pel projecte republicà i mostrar màxima fermesa davant actacs com els d'aquesta setmana.

Aquest no és el primer atac feixista que rep Verges. Després que diversos veïns del poble aturessin  a la Guàrdia Civil la vigília del Referèndum i que l'alcalde rebés amenaces per aquest fet, un grup d'individus va punxar, pocs dies després, les rodes de quasi 200 vehicles. Precisament, d'aquest cas, l'única investigació oberta i l'únic acusat, és l'alcalde imputat per un delicte d'odi a la Benemèrita. A l'estiu un grup d'individus, un d'ells brandant un ganivet, van arrancar les estelades que hi havia penjades al poble. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política