Planten una setantena de para-sols grocs a la platja de Palamós reclamant llibertat

Palamós

Data: 24/07/2018

Palamós s'ha despertat aquest dimarts amb una impactant acció organitzada per iniciativa popular. Abans de les 8 del mati s'han clavat una setentena de para-sols grocs formant un gran llaç a la platja gran de Palamós, a l'alçada de l'espigó. Durant aproximadament una hora s'ha mantingut aquesta imatge per reclamar la llibertat dels presos polítics empresonats pel procés independentista i el retorn amb garanties dels exiliats. Aquesta ha estat una iniciativa popular organitzada a través de grups de Whatsapp, amb la col·laboració de CDR's de la comarca i la implicació també de persones de l'Assemblea Nacional Catalaana. En aquesta ocasió s'ha volgut dedicar l'acció també a totes les persones que per malaltia o dificultat de moviment no poden participar en actes reivindicatius com aquest.

Dies enrere es va fer una acció semblant de plantada de para-sols grocs a la platja de La Fosca i també a S'Alguer. A part del gran llaç groc des del cel es podien llegir les paraules 'democràcia' i 'freedom'.

S'aprofita la temporada d'estiu i la presència de molts estiuejants a la zona per fer accions com aquesta i que serveixin d'altaveu. El missatge no és altre que reclamar la llibertat als polítics i líders de la societat civil empresonats des de fa més de ___ mesos.

Els organitzadors seguiran fent accions com aquesta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política