Juli Fernández serà l'alcaldable de Candidatura de Progrés - PSC a Palafrugell

INTERVÉ: Juli Fernández, alcaldable de Candidatura de Progrés - PSC a Palafrugell

Juli Fernández tornarà presentar-se com alcaldable a les eleccions municipals. És la cinquena vegada que Fernández encapçalarà la llista electoral que en aquests comicis anirà sota les sigles de Candidatura de Progrés - Partit dels Socialistes de Catalunya. Tot i que a l'abril ja havia comunicat a les files del partit la seva intenció de deixar la primera línia política, la reacció positiva de la ciutadania davant la possibilitat que Juli Fernández tornés a liderar un projecte per l'alcaldia de Palafrugell i després de parlar amb molts col·lectius del municipi ha empès a Fernández a engegar un nou projecte.

Candidatura de Progrés-PSC vol ser una formació progressista, oberta i transversal amb una llista amb molta gent nova. No formar part d'aquest nou projecte totalment renovat era per l'avui alcaldable deixar a l'estacada al municipi, només amb partits que, segons ell, no tenen un projecte de ciutat.

Defineixen el nou projecte en el que han començat a treballar com un full de ruta al servei de la gent que ha de permetre tirar endavant polítiques de proximitat, deixant les qüestions de banderes a banda.

La moció de censura que el va treure de l'alcaldia ara fa 15 mesos ha permès a Juli Fernández agafar perspectiva i veure, segons comenta, que l'actual equip de govern està mancat de projecte de ciutat, al mateix temps que l'ha animat a voler consolidar-se per la opció política que com ell mateix defineix vol governar per tothom, sense esdevenir anti res, si no al servei de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política