Motas (TPSF) torna a ser Alcalde en un ple tranquil que li ha donat una àmplia majoria

Amb un fort aplaudiment del ple Carles Motas ha estat investit alcalde de Sant Feliu de Guíxols pels propers quatre anys. Amb la comoditat d'haver de sumar només un regidor per arribar a la majoria absoluta, Motas ha estat investit gràcies als 10 vots de Tots per Sant Feliu i als 3 del Partit dels Socialistes amb qui formarà de nou govern repetint l'aliança d'aquest passat mandat, però això sí, sense Esquerra Republicana.

El ple d'investidura amb la constitució del nou plenari i la presa de possessió dels regidors i regidores. Fina Cosp de Tots per Sant Feliu i Maria Conchillo d'Esquerra Republicana, les edils de més i menys edat, han estat les mestresses de cerimònies d'aquest ritual protocolari en què ha destacat el jurament compromès amb la República Catalana i el mandat de l'1 d'octubre d'Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

Després s'ha procedit a les votacions, que han donat 13 vots per Carles Motas, 3 per la republicana Sílvia Romero, 3 per Cristina Vicens de Junts per Catalunya, 1 per Pere Albó del Moviment d'Esquerres  i un vot en blanc que hauria emès el grup de Guíxols des del Carrer.

L'oposició, conscient de l'àmplia majoria de TPSF i el PSC

La concòrdia ha regnat en un plenari en què tots els grups han reconegut l'àmplia victòria de Tots per Sant Feliu, que ha fet el millor resultat de la seva història.

Pere Albó, del MES, ha manifestat que seguiran amb la línia empresa els darrers anys de fer una oposició que convidi a la reflexió per millorar els projectes de ciutat.

Jordi Lloveras de Guíxols des del Carrer han destacat que la seva feina a la oposició es centrarà en les persones, la participació i la construcció de noves idees per obrir debats.

La portaveu de Junts per Catalunya, Cristina Vicens, ha afirmat que el seu objectiu serà incorporar el seu projecte a l'acció del govern i treballar per arribar a acords per definir els grans projectes de ciutat

El PSC expressa bona sintonia amb TPSF

El socialista Josep Melcior Muñoz ha fet gala de la bona sintonia que han tingut amb Tots per Sant Feliu els darrers quatre anys, i ha manifestat que cal aprendre del passat per enfrontar els reptes de futur de la ciutat.

La cap de la oposició d'Esquerra Republicana, Sílvia Romero, ha anunciat que faran una oposició dura però constructiva, i han encomanat al govern mà estesa, diàleg i molta feina.

Motas promet els 4 anys més importants de la història de la ciutat

El nou alcalde, Carles Motas, ha manifestat que aquests seran els quatre anys més importants de la història contemporània de Sant Feliu i que seguiran treballant per transformar la ciutat amb el compromís i la credibilitat que els votants els han transmès. 

La d'aquest dissabte ha estat una jornada festiva a Sant Feliu de Guíxols amb sala de plens on no hi cabia ni una agulla per viure un moment històric que només passa cada quatre anys. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política