Denuncien l'Escola de Vall-Llobrega per adoctrinament

Denuncien l'Escola de Vall-Llobrega per adoctrinament

Data: 07/05/2018

El Ministeri d'Educació Espanyol investiga l'escola de Vall-Llobrega per adoctrinament dins un cas que afecta 24 centres educatiu. Segons recull El Punt el Ministeri ha enviat un requeriment al Departament d'Ensenyament, controlat per ell mateix via article  155, perquè investigui i depurin responsabilitats si s'escau.

En el cas concret de Vall-Llobrega el Ministeri investiga la denuncia de la mare d'una alumna de 8 anys que sostè que una mestra hauria dit a classe que "Espanya roba a Catalunya" i hauria fet un taller consistent en fabricar urnes de paper per ensenyar als nens i nenes "a votar sí".

L'escola nega la major

L'Escola de Vall-Llobrega ha negat rotundament aquesta acusació i a través d'un comunicat lamenta que algú pugui acusar el centre a través "d'uns fets inventats" i sense comunicar-se amb ells.

Des del centre educatiu s'assegura que els i les mestres continuaran fent la seva feina "amb professionalitat" i que no deixarà que ningú "esquerdi" l'ambient de convivència i cohesió social de la comunitat educativa pels "interessos polítics" d'algú que no sap ni si és del centre.
El comunicat recorda que la denúncia no només és "anònima" sinó que també "és falsa".

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política