Palafrugell aprova incrementar els impostos i taxes de cara a l'any que ve

Palafrugell

Data: 26/10/2022

Palafrugell ha aprovat incrementar els impostos i taxes de cara a l'any que ve. Una mesura que ha tirat endavant al ple ordinari del mes d'octubre amb el suport només de l'equip de govern. Des de l'oposició critiquen que aquest augment no ajudarà a pal·liar els efectes econòmics.

Palafrugell incrementarà els principals impostos municipals per l'any que ve. Una mesura que justifica l'alcalde Joan Vigas per la situació d'inflació en què ens trobem i per l'increment de costos com l'electricitat o el personal. Assegura que en aquests moments no poden abaixar ni congelar els impostos i prefereix fer una bona gestió que no hipotecar el pressupost. I és que calculen que l'augment de despesa serà de gairebé 3 milions d'euros.

Entre els impostos que pugen hi ha l'Impost de Béns d'Immobles, el de plusvàlues, sobre construccions, la taxa de recollida d'escombraries, pel subministrament d'aigua, d'ocupació de via pública de taules i cadires a platges i plaça Nova i pels espais esportius.

Des de l'oposició no ho veuen en bons ulls, creuen que no ajudarà a tirar endavant la delicada situació econòmica i contundents han demanat congelar els impostos. Finalment, la proposta ha tirat endavant en el ple del mes d'octubre amb els vots a favor només de l'equip de govern.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política