Platja d'Aro aprova definitivament el pressupost 2018

Castell-Platja d'Aro ja té aprovat definitivament el pressupost municipal per aquest 2018. El ple extraordinari celebrat aquest dimecres va donar llum verda al document econòmic sense cap canvi en les votacions respecte l'aprovació inicial que es va efectuar a finals de desembre. Amb els vots a favor del govern es van estimar les alegacions de la junta de personal que permetran tirar endavant promocions internes i es va deixar de banda les alegacions d'un ciutadà per tal de poder estudiar-les millor ja que així ho requerien.

El pressupost de Castell-Platja d'Aro pel 2018 puja 30 milions i mig d'euros i contempla més de 51 milions en inversions. Des de l'oposició, ERC va tornar a manifestar el seu desacord en la pujada de l'IBI avalada en bona part per una suposada rebaixa de la plusvàlua i pel suposat increment de la massa salarial que enguany està pressupostada en 600.000 euros. Això sumat a discrepàncies en algunes de les inversions va fer que els republicans mantinguessin el seu vot negatiu així com també ho va fer ICV i Ciutadans.

Des de l'equip de govern van anunciar que en el proper plenari que es celebrarà el dimecres 22 de febrer es portarà a votació la polèmica relació dels llocs de treball de l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política