Companyonia i bon ambient entre els membres de les meses electorals del 23J

Els membres de les meses electorals són imprescindibles perquè es puguin celebrar les eleccions. Si normalment ser a un col·legi electoral és feixuc, que els comicis hagin estat a ple juliol ha provocat que la calor hagi estat present a les meses d'arreu de Catalunya. Hem conversat amb alguns membres de mesa per saber com han viscut aquestes eleccions.

Quan Pedro Sánchez va convocar aquestes eleccions, una de les preocupacions de la població era l'opció que et pogués tocar ser membre d'una mesa electoral. A alguns d'ells els hi ha tocat ser a primera hora als diferents col·legis electorals per ser a les meses i, des que els hi va arribar la notificació, ja es van mentalitzar pel dia.

A Platja d'Aro, una de les meses ja havia superat el centenar de vots al voltant de les 11h. Una afluència de votants que ha augmentat a mesura que passava el matí i s'ha concentrat sobretot entre les 11h i les 13h.

Uns vots que s'han de recollir en el recompte i que des de les meses esperaven que no fos més feixuc que normalment.

Tots ells han de ser als col·legis des d'abans de l'obertura fins que tots els vots estiguin contats. És per això que el bon ambient amb els companys és més necessari que mai per passar el dia.

El fet de ser 23 de juliol ha provocat que la calor fes elevada a molts dels col·legis. És per això que en espais com el Pavelló de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols, s'han col·locat ventiladors al costat de les meses

Un diumenge diferent que entre companys de mesa, apoderats i els votants han fet que fos el més lleuger possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política