Josep Melcior Muñoz repetirà com a alcaldable pel PSC a Sant Feliu de Guíxols

Josep Melcior Muñoz repetirà com a alcaldable pel PSC a Sant Feliu de Guíxols
El socialista Josep Melcior Muñoz tornarà a ser el candidat del Partit Socialista de Catalunya per Sant Feliu de Guíxols per les properes eleccions municipals del 2019

Va ser l'únic que va presentar-se com a candidat a l'assemblea local del partit celebrada divendres i que va comptar amb la presència de Marc Lamuà i Maurici Jiménez, primer secretari gironí del partit i secretari d'organització respectivament.

Actualment, Muñoz ja és el portaveu del grup a més del primer tinent d'alcalde de la ciutat arran del tripartit Tots per Sant Feliu, Esquerra Republicana i Partit Socialista de Catalunya que va sortir de les municipals del 2015, i és també l'actual regidor d'Hisenda i Règim Interior. En altres etapes polítiques ja havia estat al consistori com a regidor. 

En una publicació a les xarxes socials, des de la secció ganxona del partit destaquen que Muñoz és "un home amb visió i treballador, amb caràcter i amb dignitat política" i afirmen que ara que Pedro Sánchez ha arribat a la presidència del govern d'Espanya, és el moment dels socialistes i que cal "fer les coses bé". 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política