Jaume Quintana es presenta com a alcaldable de Junts a Santa Cristina

Jaume Quintana finalment ha decidit presentar-se com a cap de llista de Junts a Santa Cristina d'Aro per a les properes eleccions municipals. L'aspirant a alcalde ha exposat les seves tres prioritats per al municipi: Tenir una policia més dialogant amb els ciutadans, promoure l'habitatge i la descentralització dels recursos en els diferents barris del municipi.

Jaume Quintana ha decidit presentar-se finalment com a cap de llista de Junts a Santa Cristina d'Aro, per a les properes eleccions municipals del 28 de maig, en un acte al qual hi ha assistit el secretari general del partit, Jordi Turull.

El candidat a l'alcaldia ha exposat els principals eixos de treball i prioritats per al proper mandat, on destaquen la seguretat ciutadana, l'habitatge i la descentralització dels recursos en els diferents barris del municipi.

Quintana ha lamentat, segons ell, el model sancionador basat en multes que aplica l'Ajuntament pel que fa a la seguretat ciutadana i promoure un cos policial més dialogant i proper amb la ciutadania.

Respecte a l'habitatge, el candidat ha remarcat la necessitat de desenvolupar el sòl urbanitzable per evitar la despoblació del municipi i resoldre aquesta problemàtica amb l'aprovació del pla d'ordenació urbanística municipal amb què al sector Riudaura s'hi construirien un 30% d'habitatges protegits.

Finalment, també ha recordat que Santa Cristina d'Aro mereix un sistema equitatiu i descentralitzat dels recursos econòmics de l'Ajuntament.

A l'acte també hi han participat la presidenta de la Vegueria de Girona, Maria Àngels Planas, el secretari d'Organització de Junts al Baix Empordà, Raimon Trujillo, i la diputada Maite Selva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política