Joan Margall, nou diputat al Congrés

Joan Margall, nou diputat al Congrés

Data: 01/06/2018

El gironí prendrà les regnes de les comissions d'Hisenda i Foment al Congrés dels Diputats

Nascut a Torroella de Montgrí (1975), Joan Margall i Sastre és Llicenciat en Història per la Universitat de Girona i especialitzat en Gestió Cultural. Margall es va presentar com a candidat independent a les llistes gironines d’Esquerra Republicana a les eleccions generals del 2015 i 2016, ocupant el número 3, ara bé, des del 2017 milita a ERC.

A partir d’ara, Margall ocuparà l’escó de la ripollesa Teresa Jordà, qui serà nova consellera d’Agricultura. La seva tasca parlamentària a la cambra baixa se centrarà en les comissions d'Hisenda i Foment, on reivindicarà les infraestructures bàsiques que necessita el nostre país i denunciarà l'espoli fiscal crònic que pateix Catalunya.

Del 2007 al 2009 va ser alcalde de Torroella de Montgrí amb la plataforma socialista Unitat i Progrés Municipal (UPM-PM), després fins al 2011 va ser 1r tinent d’alcalde al consistori, regidor d’Hisenda, Turisme, Comunicació i Participació Ciutadana. Entre les seves tasques: direcció i coordinació de les àrees d'Hisenda i Turisme, coordinació interna dels funcionaris de les àrees i control i execució dels pressupostos assignats.

Foto: ERC

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política