Veïns de Castell-Platja d'Aro reclamen pagar fraccionadament el plus d'IBI

Una vuitantena de veïns de Castell-Platja d'Aro ha presentat una instància a l'ajuntament demanant  que els fraccioni el pagament del plus d'IBI dels darrers quatre anys fruit de l'última regularització cadastral. Unes liquidacions que en els casos més extrems s'enfilen fins als 12.000 euros. 

Els afectats afirmen que les primeres notificacions els van arribar fa escasses dues setmanes i que diverses de les 400 famílies afectades no tenen els diners per pagar en els límits establerts, que són el 20 de desembre o el 5 de gener en funció de cada cas. 

Els veïns asseguren que no se'ls ha informat adequadament i que hi ha altres vies per procedir amb el pagament com en el cas de Santa Cristina d'Aro, que davant d'aquesta situació liquidarà enguany la complementària del 2014 i així successivament de forma anual. A més a més, els denunciants demanen que no s'apliquin penalitzacions als qui vulguin pagar fraccionadament. 

En declaracions a Televisió Costa Brava, des de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro han explicat que estan estudiant una proposta de fraccionament dels pagaments a finals de setmana. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política