Mont-ras aprova un pressupost d'1 milió 700 mil euros

INTERVÉ: Carles Salgas, alcalde de Mont-ras

L'Ajuntament de Mont-ras té aprovar el pressupost municipal per l'any que ve que puja a 1 milió 700 mil euros, la majoria dels quals van destinats a la partida de personal i despeses ordinàries. El govern aposta per fer un pressupost continuista marcat pel que l'Ajuntament ingressa a través dels impostos i taxes que paguen els ciutadans, unes ordenances fiscals que fa 10 anys que estan congelades. El govern des de fa anys treballa per l'endeutament zero i contemplant les despeses ordinàries es gasta el que pot en la conservació de carrers i de l'entorn i per la resta d'inversions ha de buscar finançament a través de subvencions i ajudes.

Aquest 2019 per inversions el Pressupost reserva una partida de 100 mil euros uns diners que es poden doblar gràcies al romanent de tresoreria de l'exercici 2018 quan aquest es tanqui econòmicament.

Amb aquests diners l'Ajuntament té previst desenvolupar una nova fase d'obres a la urbanització Torre Simona de la que ja s'ha aconseguit una subvenció de la Diputació de Girona. Per altra banda el govern segueix desenvolupant el sector comercial SAU-4. Aquest any s'arranjaran els aparcaments de l'Ajuntament i de l'escola i es farà una nova zona verda.

Per altra banda se seguirà invertint en la zona esportiva pintant tota la pista poliesportiva i reformant els vestidors.

Justament el 70% de l'ús d'aquesta instal·lació esportiva és de l'escola de Mont-ras.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política