L'alcaldessa Maite Selva presenta els nous objectius de la Xarxa de municipis indians

Begur

Data: 03/10/2023

Selva comparteix que es troba molt contenta de presidir l'entitat i també manifesta les ganes de treballar en equip amb la resta de municipis indians. La nova junta directiva pel mandat 2023-2027 es va constituir a la sala de plens de l'Ajuntament de Begur.

L'alcaldessa de Begur, Maite Selva, va ser elegida presidenta de la Xarxa de Municipis Indians pel mandat 2023 - 2027. El nomenament va tenir lloc el passat setembre a la sala de plens de l'Ajuntament de Begur, on es va celebrar l'assemblea per la nova constitució de la Junta Directiva de la Xarxa de Municipis Indians.

Selva comparteix que es troba molt contenta de presidir l'entitat i també manifesta les ganes de treballar en equip amb la resta de municipis indians. Ara, amb ganes i actitud, conduirà la xarxa que treballa per la investigació del llegat indià a Catalunya, tot i que Begur no és el primer cop que la presideix.

En el cas de Begur, cal destacar que el llegat indià és molt més que la famosa Fira d'Indians: Tot i que és una de les celebracions més grans del municipi, hi ha altres activitats anuals relacionades amb el patrimoni indià begurenc.
 
"Com més municipis hi siguem, més valor tindrà i més podrem treballar"
D'ara endavant, es troben moltes propostes sobre la taula per tal de preservar aquest llegat indià del municipi i de tota la xarxa de municipis indians. D'entre ells, un dels objectius principals és treballar perquè entrin nous pobles, tant de costa com d'interior, i també recuperar d'altres que ja hi havien format part. Finalment, Selva comparteix que el fet que arribi de nou la presidència a Begur, comporta a treballar per dinamitzar encara més tot el llegat indià que amaga el municipi.

Formen la nova junta directiva els regidors i regidores i alcaldes i alcaldesses d’Arenys de Mar, Begur, Blanes, Calonge i Sant Antoni, Lloret de Mar, Palafrugell, Sant Pere de Ribes, Sitges, Torredembarra, Tossa de Mar i el Consorci de Promoció turística Costa del Maresme, que engloba els municipis de Caldes d’Estrac, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Sant Pol de Mar, Tordera i Vilassar de Mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política