L'alcalde de Torroella no es presentarà a les eleccions municipals

L'alcalde de Torroella de Montgrí Josep Maria Rufí no es presentarà com a alcaldable a les properes eleccions municipals. Després de 12 anys a l'Ajuntament Rufí dóna el relleu al capdavant d'Esquerra Republicana content d'haver encapçalat la llista del partit durant 3 mandats. Rufí ha estat 5 anys l'alcalde de Torroella de Montgrí, 3 anys al govern com a tinent d'alcalde i 4 anys més ha estat portaveu a l'oposició.

L'actual alcalde està molt content d'haver engegat o participat en projectes estratègics com la creació del Parc Natural del Montgrí, l'Espai Ter, la zona esportiva municipal o l'Espai Medes. Rufí creu que ara que l'Ajuntament està sanejat i amb projectes de futur ja planificats és el moment de fer el relleu.

L'alcalde també se sent satisfet de projectes de menys embargadura però que milloren la qualitat de vida dels veïns com la plaça Lledoner o el passeig de l'Església.

Rufí creu que el municipi té per endavant 2 grans reptes: acabar la zona esportiva i modernitzar la façana marítima de l'Estartit. Assegura que dins d'Esquerra Republicana i dins del govern hi ha regidors molt vàlids per agafar-li el relleu.

L'Assemblea Local d'Esquerra Republicana decidirà durant les properes setmanes quina serà la candidata o candidat a l'alcaldia a Torroella de Montgrí i l'Estartit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política