Sáenz de Santamaría i Luis de Guindos a les Trobades d'Economia de S'Agaró

Així arribava la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría al S'Agaró Hotel on s'ha celebrat aquest divendres i dissabte la 22a Trobada d'Economia. Durant la sessió inaugural del divendres i amb la mirada posada en la situació catalana, la número 2 del Govern Espanyol va destacar que l'aplicació de l'article 155 ha tingut l'objectiu de frenar el deteriorament de l'activitat econòmica a Catalunya, ja que segons va dir, després de l'aplicació del 155, s'ha reduït el nombre dels trasllats de seus socials fora de Catalunya. També va dir que haver convocat unes eleccions és una mostra més de respecte cap als catalans.

L'altre protagonista de la Trobada ha estat el ministre d'Economia Luís de Guindos, aquest dissabte. El ministre d'Economia ha arribat a S'Agaró al migdia per cloure les jornades econòmiques. Durant l'acte ha assegurat  només un cop s'hagin eliminat les polítiques independentistes les empreses tornaran. També ha defensat la intervenció a Catalunya i la convocatòria d'eleccions com l'única via possible per restablir la normalitat econòmica.

Les Trobades d'Economia també han comptat amb la presència de dos membres de la política catalana. A tocar de les eleccions del 21D, el líder del PSC Miquel Iceta també ha participat en les jornades destacant que el PSC oferirà l'opció de canviar el rumb i superar la divisió de tots els catalans. L'exconseller, Santi Vila també hi ha participat al migdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política