Torroella convoca per demà un ple de suport al nou president de la Generalitat

Torroella convoca per demà un ple de suport al nou president de la Generalitat
Torroella de Montgrí

Data: 22/03/2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha convocat un ple extraordinari urgent per demà al matí a les 8 amb l'objectiu d'expressar el suport del consistori al nomenament del president de la Generalitat de Catalunya escollit democràticament pel Parlament de Catalunya.

Amb aquest gest institucional, el Ple vol reiterar, un cop més, el seu ferm compromís en tot allò relacionat amb la defensa de les llibertats i de l'autogovern de Catalunya. Així mateix, el consistori vol fer arribar al nou President l'escalf de tot el municipi amb un gest que simbolitza, a més, la forta implicació existent entre el món local i el govern de Generalitat, especialment expressat els darrers mesos en què l'agenda política catalana s'ha vist condicionada per ingerències externes de tota mena.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol reivindicar, un cop més, que cal preservar la dignitat del Parlament i perseverar en la protecció dels drets polítics dels diputats i de les diputades, i, per sobre de tot, de la ciutadania. Tot això, diuen, no serà possible sense respectar la llibertat en què es fonamenta la democràcia i l'autogovern de Catalunya, principis, valors i instruments del tot incompatibles en un entorn de confrontació i fractura social.

Consideren que amb la investidura del nou president de la Generalitat, en un context tan excepcional com l'actual, es dóna el primer pas per defensar l'interès públic del nostre país i recuperar l'esperit del mandat democràtic, atès que la legitimació de les institucions rau en la voluntat democràtica de la ciutadania quan aquesta expressa lliurement el seu vot.

La llibertat, recorden, és un principi universal i les idees sempre s'acaben imposant. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, fidel al seu compromís, es posa, un cop més, al servei del President i de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política