SomAra Palamós es compromet a engegar un pla de mobilitat i activar el comerç local

Intervé: Marc Gafarot, Candidat SomAra Palamós

SomAra Palamós es compromet a engegar un pla de mobilitat i un d'activació del comerç local en el primer mes de mandat si governen. El partit format per Demòcrates i independents presenta el politòleg Marc Gafarot com a cap de llista.

Gafarot ha estat assessor al Parlament Europeu. Va ser secretari de Relacions Internacionals de Convergència i el 2015 va optar a presidir el partit a les Comarques Gironines, lloc de responsabilitat que finalment va guanyar Pere Vila.

Gafarot ha optat per impulsar aquesta agrupació independent perquè creu que l'actual govern municipal no ha estat capaç de liderar els reptes pendents en àmbits socials.

Els eixos principals de la candidatura aposten per potenciar la promoció econòmica, tot el conjunt de patrimoni local (paisatgístic, cultural, urbanístic i arquitectònic), la seguretat, la sostenibilitat i el benestar dels ciutadans.

Volen fer una acció política basada amb la connexió entre administració i ciutadania i per això volen reunir-se amb representants de totes les zones i barris del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política