Josep Xifra és el nou alcalde de Santa Cristina d'Aro

Josep Xifra ha estat investit com a alcalde de Santa Cristina d'Aro amb els vots de tots els regidors. Xifra ha garantit que el diàleg amb els grups municipals serà la base de la legislatura i s'ha compromès a tirar endavant alguns projectes del programa els primers dies de mandat. Els diferents grups municipals han felicitat el nou alcalde i han assegurat que faran una feina responsable al ple municipal. 

Aquestes han estat les primeres paraules de Josep Xifra com a alcalde de Santa Cristina d'Aro.  Amb els vots a favor de tots els regidors, Xifra ha iniciat el seu mandat al capdavant del govern municipal. Durant el ple d'investidura, el nou batlle ha anunciat que ben aviat es podran veure les accions del seu full de ruta pels propers quatre anys.

Tots per Santa Cristina d'Aro va guanyar les eleccions municipals per majoria absoluta. Tot i això, Xifra ha assegurat que el nou govern tindrà en compte la resta de grups municipals i que el diàleg serà una de les bases del ple municipal. 

Els portaveus de cada partit també han fet èmfasi en la importància del diàleg entre grups i han felicitat el nou alcalde. Anna Buxó, d'ERC, ha desitjat una bona legislatura i una feina ben feta des del ple. Marta Arcas, de Guanyem Santa Cristina des del carrer, ha demanat una legislatura plena de respecte i diàleg, recordant que el ple ha de ser l'exemple dels valors que s'han de veure al carrer. Jaume Quintana, de Junts, ha assegurat que treballarà de manera constructiva des de l'oposició. Marta Poyatos, del PSC, recordant que han de treballar pels cristinencs i cristinenques. Ara, ja preparen els últims detalls de cara al nou cartipàs municipal per començar a treballar el més ràpid possible.

Amb la investidura de Xifra com a alcalde, ja ha començat una nova legislatura a Santa Cristina d'Aro on tots els grups municipals esperen diàleg i col·laboració per seguir treballant pel poble. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política