El PP s'erigeix com la garantia "fiable" davant d'una "Catalunya grisa i estancada"

El PP s'erigeix com la garantia
Desembarcament popular a Platja d'Aro per reivindicar la formació com la solució davant una "Catalunya grisa i estancada". 
La Vicesecretària d'Estudis i número dos del PP, Andrea Levy, ha fet campanya al mercat acompanyada de militants de les Comarques Gironines i vinguts d'altres punts de l'Estat Espanyol.  Levy ha tirat d'ironia per dir que "els viatges internacionals els deixen pels altres" mentre ells estan fent campanya on toca, sobre el territori i ha assegurat que pels populars les Comarques Gironines són molt importants. 
La número dos de Xavier Garcia Albiol a Barcelona s'ha mostrat preocupada pels efectes de la inestabilitat política sobre el turisme i ha erigit la seva formació com la garantia d'un govern estable, fort i dins la legalitat. 
Levy ha indicat que el vot al PP és un vot fiable i de confiança per forçar una alternativa política a Catalunya i que fins ara el país ha estat immers en "tensió social, divisió política, caos econòmic i pèrdua d'oportunitas". La dirigient popular ha expressat l'esperança que "aquells que han estat un problema per Catalunya" no tornin a governar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política