Pol Fages és reelegit com a president de la Cambra de Comerç de Palamós

Palamós

Data: 03/10/2023

Pol Fages és reelegit com a president de la Cambra de Comerç de Palamós i esmenta que les prioritats principals del nou mandat seran facilitar la digitalització de les empreses, la sostenibilitat i la potenciació de l'economia blava.

Sorgit del procés electoral dut a terme en els darrers mesos, finalment aquesta setmana s'ha constituït de forma oficial el nou plenari de la Cambra de Comerç de Palamós.

Aquest Ple, doncs, està format per 20 membres, 14 escollits directament pels electors, 2 designats per les organitzacions empresarials i 4 de les empreses de major aportació. A més, hi ha hagut una renovació dels seus membres en un 40% i la participació del 30% de les dones.

Així, durant l'acte, s'han elegit els integrants del Comitè Executiu de la cambra palamosina, encapçalats pel seu president, Pol Fages, que després de ser reelegit pels membres del plenari, ha pres possessió del càrrec i ha agraït la confiança que li han dipositat.

Durant el Ple, s'han explicat els principals objectius per al pròxim mandat de quatre anys, com l'impuls de l'acompanyament de les empreses en el seu procés de digitalització, desenvolupar el Compromís Nacional per un Turisme Responsable i Sostenible a les empreses del sector turístic amb la implantació del segell Turisme Biosfera, o la potenciació de l'economia blava i especialment en el sector nàutic.

Entre altres reptes, també hi ha el d'incentivar la creació de noves empreses, llocs de treball i acompanyament a les empreses ja consolidades, potenciant el servei d'assessorament.

Pel que fa a la Cambra en si, aquesta té clar que vol participar activament en diferents organismes del territori i ser la veu de confiança i representant als diferents sectors empresarials de la demarcació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política