El Baix Empordà demana llibertat pels presos polítics

Palamós

Data: 17/02/2018

Intervenen: Carles Puig, CUP / Anna Caula, ERC / Gemma Geis, JxCAT

Diversos centenars de persones s'han reunit a la badia de Palamós aquest dissabte per reclamar l'alliberament  de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Sota el lema "Ni un pas enrere. Llibertat presos polítics!" les delegacions de l'Assemblea Nacional Catalana a tot el Baix Empordà així com els CDR de la comarca han organitzat una marxa que anava des de Torre Valentina, a Sant Antoni de Calonge, fins al passeig de Palamós.

Més enllà de la societat civil, l'acte ha comptat amb representants de les principals forces polítiques independentistes, així com alcaldes i regidors de molts dels municipis baixempordanesos. A part de les consignes referents a la llibertat dels presos, els assistents també han tingut crides constants cap a la unitat dels partits polítics per la consecució d'un pacte d'investidura, així com de defensa de l'escola catalana. 

En el fi de la marxa s'ha organitzat un vermut per recaptar fons per la caixa de solidaritat. "Ni un pas enrere", el lema central del migdia a Sant Antoni i Palamós, s'ha repetit durant les darreres hores en vàries mobilitzacions arreu del territori català. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política