Sant Feliu de Guíxols commemora la II República Espanyola amb la hissada de la Tricolor

Sant Feliu de Guíxols commemora la II República Espanyola amb la hissada de la Tricolor
Sant Feliu de Guíxols commemorarà la II República Espanyola amb la hissada de la bandera tricolor i un homenatge a Josep Irla.

Demà es compleixen 87 anys de la caiguda de la monarquia d'Alfons XIII i per això l'Ajuntament hissarà avui divendres a dos quarts de set del vespre,  la bandera republicana espanyola a la plaça Miquel Murlà, on hi ha un monument dedicat a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió feixista.
Amb aquesta hissada es vol recordar i defensar els valors de llibertat, igualtat i fraternitat lligats al corpus teòric republicà.

El record al President ganxó

Els actes de record a aquell règim polític bruscament derrocat amb el cop d'estat feixista del General Franco continuaran dissabte amb una ofrena floral al bust del President de la Generalitat a l'exili, Josep Irla, a les 10.00 a la Rambla Generalitat.

A les sis de la tarda es projectarà a la Sala Abat Panyelles del monestir ganxó el documental 'El President Oblidat' que retrata la derrota de les forces del govern legítim i l'exili de milers de persones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política