Alberto Mas repeteix com a alcaldable del PP a Calonge

El regidor Alberto Mas repeteix com a alcaldable del PP a Calonge amb l'aval de la feina feta al govern municipal. Per altra banda, el president del PP de Girona, Jaume Veray, ha definit a Mas com un regidor consolidat i un exemple de feina ben feta.

De cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, l'actual regidor Alberto Mas repetirà com a cap de llista del Partit Popular a Calonge i Sant Antoni.

L'empresari milita al PP des del 2017, coincidint amb el punt àlgid del procés. També ha estat cap de llista al Congrés per Girona i a les darreres municipals, va aconseguir bons resultats.

Durant la presentació, Mas ha agraït que el partit hagi volgut tornar a comptar amb ell per dur a terme diferents objectius, segons ell, donar veu als qui pensen que la llibertat està per sobre de tot, que els espais públics han de ser per tots els catalans, i que els impostos s'han de continuar reduint.

Mas també ha subratllat que des del Partit Popular es vol acabar amb el sectarisme i la discriminació de més de la meitat dels catalans que no se senten representats per segons quines opcions polítiques.

Per altra banda,  el president del Partit Popular de Girona, Jaume Veray, ha definit a Alberto Mas com un regidor consolidat, que des de fa 2 anys i mig és a l'equip de govern fent una bona tasca.

Veray ha subratllat també que és un plaer donar-li continuïtat a un regidor com Alberto i al seu equip, i que així com d'altres vegades han presentat a persones que han tornat al partit o s'hi han incorporat de nou, aquesta vegada és algú que ja hi és a dins des de fa temps.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política