Junts per Catalunya fa campanya conjunta per les europees i les municipals a Calonge

INTERVENEN: Jordi Soler, alcaldable de Junts per Catalunya / Ramon Tremosa, eurodiputat 

Campanya dual: paral·lelament a les municipals els partits preparen el 26 de maig de cara a buscar vots també per les europees. En aquest sentit, Junts per Catalunya va fer un doble acte aquest dissabte a la sala Fontova de Calonge. Per una banda amb la presència de l'actual batlle i alcaldable de Junts per Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i per l'altra amb l'eurodiputat Ramon Tremosa, que donava suport a la llista Lliures per Europa que encapçala Carles Puigdemont. 

Soler, després de setze anys de mandat, es presenta altre cop amb alguns projectes pendents d'acabar i altres per encetar: consolidar el municipi com a smart city, com a referent de turisme familiar, ecològic i enològic, crear el Centre d'Interpretació de les Gavarres al Castell o executar obres a les urbanitzacions com Mas Pere. 

Mentrestant, Ramon Tremosa demanava el vot per Lliures per Europa a les europees, amb la seva possible victòria com a única garantia d'ajuda als presos i exiliats a la vegada que presentava el seu llibre 'Dues Europes', amb pròleg del mateix Puigdemont. També deixava clar que els catalans sabran diferenciar entre el vot municipal i l'europeu. 

L'acte també va comptar amb l'expresident de les Illes Balears Cristòfol Soler, actualment president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política