Òscar Aparicio lidera la candidatura del PSC a la Bisbal d'Empordà

Òscar Aparicio serà el candidat de PSC-Independents per la Bisbal d'Empordà. En un acte al Teatre Mundial, Aparicio ha fet balanç de la darrera la legislatura i ha fet èmfasi en el poc desenvolupament de la ciutat. Ha repassat la gestió econòmica del consistori i les mancances de la neteja i l'enllumenat públic. Durant la presentació, també l'han acompanyat la portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, i el diputat, Ramon Espadaler. De cara a les eleccions, han d'acabar de tancar el programa electoral.

Òscar Aparicio ha presentat la seva candidatura com a alcaldable de la Bisbal d'Empordà per les eleccions vinents del 28 de maig. Aparicio torna a liderar la candidatura del PSC-Independents per la Bisbal amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia després de dues legislatures. Acompanyat per la portaveu al Parlament de Socialistes-Units per avançar, Alícia Romero, i Ramon Espadaler, el candidat ha fet un repàs dels últims quatre anys a l'oposició, amb la valoració que el municipi no ha avançat.

Alguns d'aquests aspectes a millorar són l'estat dels carrers, l'enllumenat o la gestió econòmica de l'ajuntament. També han volgut conèixer les opinions de diferents artesans, empreses i entitats municipals sobre cap a on creuen que ha d'anar la Bisbal d'Empordà. De cara als pròxims quatre anys, el grup municipal prepara un programa electoral amb polítiques noves, però també d'altres que continuen la línia del seu mandat.

Durant l'acte, a banda de Romero i Espadaler, també hi van intervenir ciutadans que acompanyaran a Aparicio a la llista electoral, però també d'altres que ja ho van fer en altres legislatures.

Òscar Aparicio és llicenciat en dret i és regidor a la Bisbal des de 1999. Va ser alcalde entre 2011 i 2015 i actualment és diputat al Parlament de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política