Llum verda a la reforma urbanística que permetrà l'ampliació del Càmping Mas Sant Josep

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro va aprovar una modificació urbanística per tal que el càmping Mas Sant Josep pugui fer una ampliació.  
Aquesta instal·lació té quatre estrelles i forma part de la cadena europea Yelloh! amb establiments arreu d'Europa.  Els càmpings que formen part d'aquest grup han de complir una sèrie de requisits i el Càmping Mas Sant Josep va sol·licitar permís per fer una ampliació per tal de poder-los complir.

El regidor d'urbanisme va explicar que a nivell purament tècnic el càmping compleix tots els requisits per fer aquesta ampliació i té els permisos de l'ACA, Protecció Civil, informes favorables de mobilitat i transport i estudi d'impacte ambiental aprovat. A més, l'ampliació no ha rebut cap al·legació.

A nivell econòmic tots els grups van valorar la importància d'actius com els del Càmping Mas Sant Josep en la promoció turística del municipi i per això veuen amb bons ulls l'ampliació de les instal·lacions per seguir formant part del segell europeu.

A banda d'aquesta qüestió el ple va aprovar una altra modificació urbanística que arregla un error del POUM que impedia a una veïna del municipi fer unes obres a casa seva.

El PP proposa consensuar un text en defensa del Ter

En l'apartat de Precs i Preguntes el portaveu del PP, Sebastian Mateo, va anunciar la intenció de presentar una moció per demanar la protecció del Riu Ter i que es limiti el trasvassament d'aigua a Barcelona i va oferir a la resta de grups la possibilitat de consensuar-la abans de portar-la a votació al proper ple.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política