Citen a declarar el portaveu de la CUP de Torroella per un delicte d'amenaces

Citen a declarar el portaveu de la CUP de Torroella per un delicte d'amenaces
Torroella de Montgrí

Data: 05/02/2019

FOTO: @CUPTorroella

La Guàrdia Civil ha citat a declarar el portaveu de la CUP de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Robert Huertas, dilluns que ve a l'Estartit per un presumpte delicte d'amenaces durant el boicot de l'acte de Ciutadans del 26 de gener. En un comunicat la CUP assegura que es tracta d'un "episodi més de descrèdit que rep l'esquerra independentista basat en injúries i falses acusacions".

Afirmen en el document que els mateixos assistents a l'acte de Ciutadans van gravar en diverses ocasions els membres que impedien l'acte i que "en cap d'aquestes filmacions pot sortir el nostre representant cometent cap amenaça". Conclouen que "a Torroella, ha començat la seva campanya i no ha decebut ningú: han començat amb provocacions i han continuat amb falses acusacions".

El 26 de gener Ciutadans havia organitzat un acte polític amb el seu portaveu parlamentari Carlos Carrizosa a Torroella. La Forja-Baix Empordà va convocar una concentració de rebuig que va acabar amb enfrontaments i amb la intervenció dels Mossos d'Esquadra i d'agents de l'ARRO.

La concentració havia començat a la plaça 1-O però després es va desplaçar uns 300 metres a la plaça Quintana i Combis, l'indret on Ciutadans tenia previst fer l'acte. Durant la protesta un regidor de Ciutadans a Blanes, Sergio Atalaya, que és el portaveu de la formació, va rebre l'impacte d'una llauna que li va ferir nas.

Ara lel portaveu de la CUP Torroella haurà de declarar dilluns a la caserna de la Guàrdia Civil de l'Estartit per un pressumpte delicte d'amenaces durant el boicot a l'acte de Ciutadans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política