El nou Parc Territorial de més de 10 mil m² de zona verda ja està obert a la ciutadania

Palafrugell

Data: 09/05/2024

Palafrugell ja ha obert a la ciutadania el seu nou Parc Territorial, que compta amb més de 10.000 metres quadrats de zona verda. El propòsit del consistori és que aquest es converteixi en un espai de referència del municipi, ja sigui per passejar, descansar, fer esport, o els més patits gaudir de la zona de jocs. 

Ja es pot visitar i gaudir d'una de les zones verdes més gran que hi ha actualment a Palafrugell. Es tracta del nou Parc Territorial, situat a l'avinguda d'Espanya, que s'ha obert al públic aquesta setmana i que s'ha convertit en un pulmó verd al centre de la població de més de deu mil metres quadrats.

D'aquesta manera, es dona per finalitzada l'execució d'unes obres que han fet més atractiva l'entrada del poble fins a l'autovia, i que, al mateix temps, actua com a nexe entre el nucli de la vila i la zona rural.

El nou parc també és un reclam per a la població. Incorpora un programa per a totes les edats -tant lúdic com cultural- i compta amb un espaiós lloc destinat als jocs infantils on també s'hi han instal·lat diferents elements saludables per a l'ús de la ciutadania.

Pel que fa a l'arbrat i la zona de jardí, la proposta ha estat d'adaptar-se a les noves realitats mediambientals i evitar l'excés d'aigua en el reg, per aquest motiu s'ha treballat per comptar amb unes espècies que necessiten poca aigua i que l'estalvi hídric sigui considerable.

En aquest sentit, a la zona d'aparcament també s'hi han instal·lat 2 carregadors per vehicles elèctrics, on es podran carregar les bateries de fins a 4 cotxes quan entri en funcionament, de manera que així s'amplia l'oferta d'aquest servei d'energia sostenible a Palafrugell.

Les obres del nou Parc Territorial han comptat amb un pressupost aproximat d'un milió d'euros i s'ha executat en menys d'un any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política