Jordi LLoveras i Cristina Santiago encapçalaran la llista dels comuns a Sant Feliu

Jordi LLoveras i Cristina Santiago encapçalaran la llista dels comuns a Sant Feliu de Guíxols a les eleccions municipals de l'any que ve. Lloveras tornarà a ser candidat per tercera vegada i Cristina Santiago ho fa per primer cop. L'acte de presentació es va fer la setmana passada a la seu del partit al Local Guíxols.

Jordi Lloveras tornarà a ser, per tercera i última vegada com ell mateix ha manifestat, el candidat a l'alcaldia de Guíxols des del Carrer-En Comú Podem a les eleccions municipals del maig de l'any que ve. L'assemblea ha valorat l'àmplia feina feta al llarg dels darrers anys i la seva experiència en l'àmbit municipal per això van decidir que era la persona ideal per encapçalar el nou projecte.

La número dos serà Cristina Santiago que es presenta per primera vegada en uns comicis . Vinculada en la plataforma d'afectades per la hipoteca i en moviments feministes, és graduada en treball social ja fa temps que col·labora al grup local dels comuns.

Durant l'acte, celebrat a la seu dels comuns, també es van presentar els eixos rincipals del programa electoral. Estan relacionats amb la protecció social amb especial atenció a la construcció d'una nova residència pública per gent gran i a destinar més recursos a serveis socials. També en l'habitatge assequible en què aposten per cedir espais per a la creació d'habitatges de protecció oficial.

Pel que fa a la transició energètica i ecològica destaquen la constitució d'una comunitat energètica local d'àmbit municipal i en l'àmbit del feminisme, solidaritat i vida aposten per elaborar un pla local contra la violència masclista i nous projectes de cooperació. Finalment, en la cultura i educació, entre altres, plantegen una redefinició de l'actual projecte Thyssen.

Aquests principals eixos, expliquen, s'aniran desenvolupant de manera participativa a partir de reunions col·lectives obertes a tots els veïns i veïnes per acabar confeccionant el programa electoral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política