Lourdes Fuentes: Encara tenim feina a fer i nous projectes a l'horitzó

Santa Cristina d'Aro

Data: 16/11/2022

L'actual alcaldessa de Santa Cristina d'Aro, Lourdes Fuentes, s'ha presentat públicament davant de la ciutadania com a candidata a les pròximes eleccions municipals del 2023. En un acte a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro, la candidata ha remarcat el seu compromís per seguir al capdavant del projecte republicà al municipi.

Falten poc més de sis mesos per les eleccions municipals de l'any que ve i les agrupacions polítiques ja fa setmanes que han començat a presentar públicament els seus candidats i candidates. Aquest cap de setmana ha estat el torn d'ERC a Santa Cristina d'Aro. L'actual alcaldessa, Lourdes Fuentes revalidarà com a cap de llista a les pròximes votacions.

A l'acte, celebrat a l'Espai Ridaura, Fuentes va remarcar el seu compromís per seguir al capdavant del projecte republicà i ha destacat la feina feta durant aquests quasi quatre anys com la ferma aposta per millorar la transparència i la qualitat de la comunicació pública. També, però va parlar dels reptes de futur, projectes que s'han d'acabar com la materialització del POUM, la remodelació de l'antic Ajuntament o la consolidació del porta a porta o el Pla Local d'Habitatge que esperen poder presentar pròximament.

Els reptes de futur sobretot són els projectes que ja tenim encarats com són la biblioteca, el POUM que ens ha portat molts anys de treball i ja estem a la recta final i sobretot continuar en la nostra política al costat de la gent, del feminisme i ecologia

La batllessa i candidata a les eleccions ressaltava la importància de continuar treballant en qüestions com "les polítiques mediambientals, els espais verds, l'ordenació urbana o el desenvolupament econòmic". Pel que fa al balanç del mandat, destacava la complexitat a causa de la pandèmia, els temporals i ara els efectes de la guerra a Ucraïna. En aquest sentit, Lourdes va agrair la confiança rebuda per part del seu grup.
 

Aquests anys han estat complicats perquè hi ha hagut el Glòria, la pandèmia i recentment la guerra a Ucraïna. Ens hem anat ensortint i això fa reforçar el caràcter i la nostra posició i decisió.

L'acte va comptar amb la participació del diputat al Congrés, Joan Margall, i de les candidates a l'alcaldia de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro, Sílvia Romero i Montse Rovira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política