La licitació de la recollida de residus de Palafrugell, sobre la taula al ple de gener

Palafrugell

Data: 17/01/2024

A principis d'aquest gener va tenir lloc una reunió clau pel futur de la recollida d'escombraries i neteja de Palafrugell. L'alcalde es va reunir amb els responsables de l'empresa que actualment gestiona el contracte, Urbaser. L'objectiu de la reunió, era intentar pactar els termes de la finalització del contracte i evitar entrar en la via judicial.

L'alcalde compartia que el resultat que es buscava d'aquella reunió era fer una resolució amistosa per impedir entrar en conflicte i, d'aquesta manera, facilitar el procediment de licitació d'un nou contracte d'escombraries. La resolució va implicar haver de pagar 540.000 euros d'indemnització. Un pas previ a la licitació del nou contracte a partir de febrer, la qual es posa sobre la taula en el pròxim ple.

Així doncs, el consistori destaca aquest punt a gestionar en el ple de gener el qual té com a objectius millorar l'espai públic pel ciutadà palafrugellenc amb la transformació del sistema de recollida dels residus. Tot i que, des de l'oposició, partits com Junts per Palafrugell, han fet públic als mitjans de comunicació que, pagar la indemnització de mig milió d'euros per rescindir el contracte de la recollida d'escombraries, és acceptar carregar amb les culpes, quan no són de Palafrugell, sinó de no fer complir el contracte els últims anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política