Maite Selva és la candidata a l'alcaldia de Begur per Sempre per Begur i Esclanyà

Maite Selva és la candidata a l'alcaldia de Begur per Sempre per Begur i Esclanyà
Begur

Data: 15/03/2019

La begurenca Maite Selva ha estat l’escollida per l’assemblea local del PDeCAT per liderar la llista municipal Sempre per Begur i Esclanyà (Junts x Cat) a les eleccions municipals del 26 de maig. Selva va ser elegida recentment amb un ampli suport i ja fa setmanes que manté reunions amb diverses persones i  col·lectius del poble, mentre ultima amb el seu equip el programa electoral. “Noves idees i formes de fer, al mateix temps que experiència i una solvència contrastada” és el que ofereix a begurenques i begurencs per obtenir el seus suport el proper abril.
 
Selva, de 49 anys, és diplomada en Relacions Públiques i màster en Màrqueting i Relacions Públiques. La candidata treballa a l’Ajuntament de Begur des del 1995, on ha desenvolupat diferents tasques, fet que li dóna una perspectiva àmplia i complerta de l’organigrama municipal i de l’estat de l’administració local.

També compta amb una important experiència en la política begurenca, ja que va ser regidora des del 2007 al 2015, dues legislatures en les que va ocupar responsabilitats a càrrec de matèries diverses com Ensenyament, gent gran i participació ciutadana. Selva considera que una de les principals apostes de la seva candidatura és “oferir a la gent de Begur un govern municipal basat en el rigor i que tingui una direcció i prioritats clares enfocades a cuidar el poble i la gent”.

Selva subratlla també de vital importància, que la llista de Sempre per Begur i Esclanyà obtingui un suport clar, que eviti “un govern municipal dèbil” com l’actual.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política