La Bisbal d'Empordà impulsa unes ordenances continuïstes pel 2019

La Bisbal d'Empordà

Data: 22/12/2018

L'ajuntament de La Bisbal d'Empordà ha impulsat pel 2019 unes ordenances fiscals continuïstes incorporant certes mesures proposades per la oposició. 

Entre les novetats destaca la incorporació de bonificacions a l'obertura de negocis vinculats a la restauració i al comerç al detall a petició de Compromís per la Bisbal o les bonificacions a la taxa d'escombraries del primer any de les noves activitats comercials en locals que facin menys de 150 metres quadrats. 

També es va aprovar modificar a la baixa els impostos que graven vehicles híbrids i elèctrics com proposava el PSC - Independents per la Bisbal, o subvencionar el 90% de l'IBI als comerços d'artesania durant el primer any  i acabar mitja hora abans la franja de cobrament de zona blava tal i com reclamava el grup de Convergència i Unió. Malgrat aquestes concessions, els convergents qualifiquen les ordenances de poc ambicioses i lamenten que només s'hagin incorporat 4 de les 11 al·legacions que van presentar. 

Altres qüestions que han quedat a l'aire són crear una línia de subvencions per ajudar a pagar l'IBI als jubilats amb pensió mínima o la possibilitat de poder obrir la pista de l'Escola Empordanet durant els caps de setmana i les vacances. 

Les ordenances fiscals per aquest 2019 s'han tirat endavant amb els vots a favor de l'equip de govern d'Esquerra Republicana, Iniciativa per Catalunya Verds i la CUP.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política