Neix el partit SOM a Castell-Platja d'Aro per esdevenir una alternativa política al govern

Intervé: Laura Conde, membre de SOM

Castell-Platja d'Aro tindrà una nova candidatura política de cara les eleccions municipals que es celebraran la primavera del 2019. S'ha presentat el partit SOM, una nova formació política que vol esdevenir l'autèntica alternativa a l'actual govern del municipi.

El nou partit va començar a caminar l'any passat de la mà de diferents persones joves de la població, algunes amb experiència dins la política i d'altres que s'estrenaran en aquest àmbit, tots ells amb la intenció de ser un pulmó d'aire fresc a l'Ajuntament. Després de tots els tràmits han aconseguit crear la formació que en els propers mesos pretén poder presentar candidatura.

Entre els principals objectius del SOM hi ha la de renovar el model polític actual fent de la participació un dels pals de paller de la seva gestió. Deixen clar que no lideren cap color polític i que en les files hi tenen cabuda totes les sensibilitats i inquietuds per tal de crear un projecte comú on prevalgui el futur de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. 

Renovar el model turístic i empresarial de Platja d'Aro per retornar l'essència que tenia als anys 80 i 90 i preservar el patrimoni històric i cultural de Castell d'Aro esdevenen algunes de les principals propostes de SOM.

Durant les properes setmanes, el partit tirarà endavant un procés de primàries entre els diferents candidats a encapçalar el projecte. Preveuen que a l'octubre ja puguin presentar el cap de llista a l'alcaldia de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política