Santa Cristina suspèn l'aprovació del pla parcial 'Riera dels Molinets'

INTERVÉ: Narcís Palahí, regidor d'Urbanisme de Santa Cristina d'Aro / Julio Rico, portaveu d'Emprenedors / Jordi Aviñó, regidor de CiU / Màrius Aliu, portaveu de Junts

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha suspès l'aprovació definitiva del pla parcial del sector Riera dels Molinets on el planejament urbanístic hi preveia més de 200 habitatges, un hotel i un camp de golf. Els terrenys afectats per la suspensió es troben entre el Golf Costa Brava i la carretera de Solius i se n'ha suspès el pla parcial perquè Urbanisme de Girona i l'ACA hi han trobat una sèrie de deficiències, la majoria de caràcter d'ordenació que s'han d'esmenar.

Aquesta suspensió atura el desenvolupament urbanístic d'un sector del que fa més de 20 anys que se'n parla i que finalment el passat mes de maig se'n va aprovar inicialment el pla parcial. Ara la societat Immobiliària Mar promotora del sector, haurà de corregir el que les administracions li requereixen.

En ple extraordinari s'ha suspès l'aprovació definitiva del Pla Parcial 'Riera dels Molinets' amb els 8 vots de l'equip de govern i el regidor de Junts per Santa Cristina, l'abstenció de Convergència i Unió i el vot contrari d'Emprenedors.

Aquesta suspensió arriba en un moment de sensibilitat urbanística després que entitats ecologistes hagin denunciat en els últims mesos diferents promocions d'habitatges. L'alcalde ha assegurat al ple que també al municipi i fins i tot dins de l'Ajuntament hi ha opinions contràries al creixement. Dimecres que ve la Generalitat aclarirà quins sectors queden afectats per la moratòria d'un any per nous projectes en els 22 municipis del litoral.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política