El projecte "Valor Humà" de Castell-Platja d'Aro, finalista als premis de l'ESSA-EU

Intervé: Pilar Ferrero, regidora d'Acció Social de Castell-Platja d'Aro

L'Associació Europea de Serveis Socials ha reconegut el projecte "Valor Humà" de Castell-Platja d'Aro per l'impacte del model i de la recerca en la millora dels objectius i la planificació dels serveis municipals.  

El sistema platjarenc ha estat escollit entre els 5 finalistes d'aquests premis europeus en la modalitat de recerca i serà la ciutadania qui decideixi si el fa o no el projecte guanyador. Les votacions es poden fer aquí

"Valor Humà" es basa en el model relacional-vincular, que defensa que el treball des del  vincle i la relació ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones. L'efectivitat del mètode l'ha validat un estudi que va impulsar un equip d'investigadors de la Universitat Ramon Llull, que amb un seguiment que es va allargar dos anys van constatar una millora de la qualitat de vida dels ciutadans, professionals i polítics que participen del projecte. 

Pel govern de Castell-Platja d'Aro, guanyar els premis de l'Associació Europea de Serveis Socials implicaria un nou reconeixement a un model que ja han emulat altres ciutats europees. 

El Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya té editats dos llibres sobre el projecte per estendre la seva metodologia.  











 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política